Igli tregon se për sa para do të pozonte ‘pa rroba’

Aktori i njohur dha përgjigjen se për sa para do të pozonte nu.do.

Konkurentët duhet t’i drejtojnë njëri-tjetrit pyetje, përgjigjet e të cilave duhet të jenë të sinqerta.

Në bazë të kësaj performance publiku do mund të votojë në rrjetet sociale banorin i cili e kalon këtë sfidë sinqeriteti.

Konkurentin më të ri të shtëpisë, Iglit, banorët zgjodhën ta provokonin me një propozim shumë interesant profesional.

‘’Sa do të ishte pagesa që ti të pranojë të pozoje nu.do për një revistë’’, e pyeti Einxhel.

Përgjigja e aktorit erdhi e qartë, e shpejtë dhe shumë e sigurtë, “Për asnjë kacidhe, nuk ka asnjë motivim për mua nuk do të pranoja ta bëja kurrë”.