Ilda Beljeri shkëput kontratën me ‘Top Channel’, ja televizioni i ri ku do ta shohim

Pas tre muajsh shkëp utje, emisioni “Procesi sportiv” u rikthye në ekran, mirëpo pa Ilda Bejlerin.

Krah Edi Manushit u shfa.qën vetëm Alesia Bami dhe analistët historikë të emisionit.

Ende nuk dihet se çfarë fshihet pas largimit të saj të befasishëm, por në media po përflitet se Ildën do e shohim në një tjetër televizion.

Sipas “Gazetës Shqiptare”, moderatorja e ka shkëp utur kontratën dhe është në tentativa për të qenë në një tjetër kanal, te “Abc News”.