Iliri dhe Donaldi vazhdojnë debatin e tyre, i ngrisin zërin njëri-tjetrit

Iliri dhe Donaldi kanë debatuar përsëri me njëri tjetrin në shtëpinë e Big Brother VIP.

Kësaj rradhe ky keqkuptim ka të bëjë me ditën kur banorët e shtëpise bënë joga dhe një pyetje që Donaldi i bëri insktruktorit.

Kjo gjë qoi në një debat të gjatë mes dy banorëve më me emër të shtëpisë por që përsëri nuk mund të kuptoheshin mes vete.

Paloma ishte ajo e cila u tha dyve se ata kanë bërë grupime me qëllim për të ndarë shtëpinë në dy pjesë.