Iliri irritohet me Antonelën: Kush është ajo që më kërkon llogari?

Një batutë e treguar nga Iliri për Claudon ka nervozuar gjithashtu edhe Antonelën.

Ajo e ka akuzuar balerinin  ndaj Claudios me pasojë edhe ofendimin e tij.

Pas këtij debati, ka qenë Iliri i cili mëngjesin e sotëm ka komentuar gjithë situatën e krijuar.

‘’Kush është Antonela që vjen dhe më kerkon llogari mua? Ajo ta harrojë që me mua mund të kapet për çorape dhe budallallëqe.

Kushdo që të ketë diçka me mua le të vijë të ma sqarojë përballë.

Unë e kisha harruar madje se çfarë i kisha thënë Claudios pasi ishte një bisedë e mbyllur’’,- tha ai.