“Iliri ka ndryshuar shumë” flasin banorët

Sot banorët po flisnin për Ilirin dhe sjelljet e tij në shtëpi, teksa banorët po bisedonin me njëri-tjetrin Semi shpreh mendimin e saj në lidhje me Ilirin.

“Iliri ka ndryshuar shumë”,-tha ajo.

Dagz gjithashtu shprehu mendimin e tij duke thënë se Iliri është bërë më i dashur dhe më i afruar.

Arjola nga ana tjetër i thot atyre se Iliri gjithmonë ka qenë i tillë ndoshta ka qënë pak i larguar për shkak të debatave që u krijuan dhe ndikuan emocionalisht tek ai.

Kujtojmë se Iliri nuk ishte dakord me puthjen e PM dhe Sarës:

Iliri: Mbas gjithë asaj analize që u bë dje unë e quaj të tepruar, sinqerisht, mbas gjithë asaj analize që u bë dje këtu unëe quaj të tepruar sot eshtë një lojë kot, se s’jeni nga 16 vjeç, unë mendoj se jeni dy persona shumë të pjekur.

PM: O Ilir së pari je t’u fol pa lidhje dhe e dyta …

Iliri: Jo pa lidhje…

Fifi ishte e para që reagoi ashpër pasi mësoi për puthjen e Sarës me Pajtimin dhe tha se blogerja po bën lojë, por ajo nuk do ta lejojë pasi PM është “vëllai i saj”.

“Ti e paske puthur me dukesh e pasigurt ty të erdhi motra për PM, të tha s’ka gjë.

Qenke lunatike për mua është shumë e rëndë”, tha Fifi kur mori vesh se Sarah dhe PM ishin puthur

Sarah u ndje keq pas këtyre fjalëve të Fifit dhe filloi të qante, ndërsa banorët e tjerë u munduan ta qetësojnë.