Iliri shprehet i zhgëngjyer në Fifin për këtë arsye

Ilir dhe Fifi i kanë prishur raportet e tyre.

Konflikti i Donaldit me Ilirin shkaktoj shumë debate në shtëpi dhe disa nga banorët mbajtën qëndrim.

Debati i dyshes nisi pasi iliri dhe Semi si fillim patën një mosmarrëveshje e cila shkaktoi shumë zhurmë në shtëpi, teksa edhe disa prej banorëve tashmë kanë filluar të shprehin mbështetje apo edhe kritika për ta, Fifi ishte ajo e cila preku Ilirin me ‘mos-mbështetjen’ e saj, ku Ilirit nuk i pēlqeu aspak kjo gjë.

Ai shprehet se ka qenë një mbështetje shumë e madhe per këngëtaren në këtë shtëpi që nga fillimi dhe nuk po e kupton se si ajo nuk po i jep atij të drejtë.