Infermierja kthehet në shtëpi pas 14 orësh: Ajo u ul për të ngrënë, dhe më pas e pa statusin e burrit të saj në Facebook!

Kur e lexoi lirimin e tij, ajo u prek thellë.

Jessica dhe burri i saj, Philip, jetojnë në New York, ndërsa ajo punojnë si infermiere.

Megjithëse nuk i ankohet asnjëherë, Filipi e di se ajo ndihet e lodhur dhe e mbingarkuar.

Një mbrëmje, ai e pa Jessica një mbrëmje pas një orari pune prej 14 orësh, se si po hante drekë.

Dreka e saj ishte një sandviç.

Kështu që ai ka postuar këtë mesazh në Facebook:

“Asaj nuk i pëlqen të shqetësoj dikë në mëngjes dhe e respektoj.

Bën dush, i thanë flokët, ushqen qenin, më puth mua dhe nxiton për të punuar.

Në punë ajo kujdeset për njerëzit që kalojnë nëpër ditët e tyre të këqija në jetë.

Sule në kokë, aks.idente trafiku, thyerje, dëmtime të trurit dhe shumë gjëra të tjera.

Ajo kujdeset për nënat, baballarët, motrat, vëllezërit, miqtë dhe familjen.

Nuk ka rëndësi se kush je dhe çka ju ka ndodhur.

Ajo do të kujdeset për ty.

Ajo punon edhe gjatë pushimit për drekë, ajo nuk pushon.”, ishte ky statusi i saj.