Isa Mustafa i ka bër ftesë kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës që të mblidhen në mëngjesin e ditës së sotme, shkruan InfoKosova.

Nesër LDK do e mbaj kuvendin zgjedhorë, kjo është edhe arsyeja pse janë ftuar kryesia nga Isa Mustafa, nuk përjashtohet mundësia që të flitet edhe për kandidat konsensual.

Sipas informatave në teren, Isa Mustafa ka hyrë në zyrat qendrore të LDK-së dhe pas tijë janë futur edhe pjesa tjetër e kryesisë se bashku edhe me nënkryetarin Agim Veliu.

Dje LDK-ja ka mbajtur një mbledhje parapërgatitore që zgjati më shumë se tri orë.