Ish-banorja e ‘Big Brother’ kryen operacion plastik, zmadhon gjoksin

Ndërhyrjet kirurgjike janë trendi e kësaj nuk i shpëtojnë sidomos fytyrat publike.

Por, pak nga ta pranojnë të kenë bërë një gjë të tillë, e ndryshe ndodhi me ish-banoren e Big Brother, Gerta Shino.

Gerta përpara se të fillonin spekulimit lidhur me këtë ka shfrytëzuar rrjetet sociale për të njoftuar se ka kryer ndërhyrje kirurgjike për zmadhimin e gjoksit.

Gerta e cila është mjaft e komentuar në media publikoj një fotografi gjatë dhe pas përfundimit të operimit.

Ajo theksoj se po ndihet më mirë dhe po ashtu më e bukur se më parë.