Ish- deputetja shqiptare bukuri e rrallë edhe në plazh

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma poston një foto nga pushimet në profilin e saj në Instagram.

Ajo ka zgjedhur detin këtë vërë, ku duket se ka notuar dhe është zhytur.

Për Dumën kjo mënyrë pushimesh konsiderohet si zgjim nga rutina, që njëkohësisht e mban larg mpakjes mendore.

STATUSI I PLOTË:

“Zgjimi” nga rutina e “përtacisë” fizike, që sjell edhe mpakje mendore, është dhuratë për veten!

Deti, noti dhe zhytja janë zgjedhja ime e parë, e kjo vjen si gati refleks i njeriut që rritet me detin e nuk di dot ndryshe.