Ish “Miss Kosova” edhe mamin e paska miss

Albina Hashani, është aktualizuar sërish, meqë është shumë më prezente duke u komentuar në media.

Ish “Miss Kosova”, tani bashkëshorte e nënë e lumtur, kohë pas kohe bënë postime në faqen e saj në Facebook, të cilat menjëherë shndërrohen në lajme.

Albina Hashani, që e ka përfunduar dizajnin e modës dhe punon si dizenjatore, ndryshe nga misset e tjera, më asnjëherë nuk ka qenë e interesuar për botën e modës e të spektaklit.

E, bukurinë e paska të trashëguar nga e ëma, e cila gjithashtu po duket shumë bukur dhe një zonjë e rëndë.

Albina, e ka uruar nënën me rastin e ditëlindjes përmes një foto, duke e bërë kështu të njohur edhe për një rreth më të gjerë.