Ish-Miss Kosova i nënshtrohet testit për Covid-19

Ish-Miss Kosova e ka bërë testin për koronavirus.

Ish-Miss Kosova, Drenusha Latifi, ka qëndruar në Kosovë së fundmi për pak ditë.

Me tu kthyer në Suedi ajo i është nënshtruar testit për Covid-19.

Fatmirësisht, ajo ka rezultuar negative në testin e bërë para tre ditësh, përgjigjen e të cilit e ka ndarë në rrjete sociale me ndje kësit e saj.

Kujtojmë se tash e disa vite, Drenusha jeton në Suedi me bashkëshortin Atilla Kardes me të cilin ka ndërtuar familjen e përbërë nga vajza Ynva dhe djali Zak.