Ishte merzitur me punën, paditë shefin për punë “Bajat”

Një francez e ka paditur ish-punëdhënësin për punën “bajat” – duke konsideruar se puna e ka shterur.

Ai mendon se puna e mërzitshme e ka shndërruar në “mumie profesionale”.

Frederic Desnard i kërkon 360 mijë euro dëmshpërblim pasi beson se “është mbytur në aspektin profesional prej mërzisë” gjatë punës së tij me paga vjetore prej tetëdhjetë mijë eurosh si shef ekzekutiv në një kompani biznesi të parfumeve.

Por qëndron dyshimi për punën “bajat”?

“Ishte punë e mërzitshme.

Sëmuresha kur e dija se do të nisja punën përsëri të hënën në mëngjes”, thekson Steve Coster për kohën e kaluar si sekser.

“Secili aspekt i punës ishte i njëjtë.

Kolektivi ishte përditë i njëjtë, njerëzit ishin të njëjtë, dreka e njëjtë.

Ju zgjoheni çdo mëngjes dhe shkoni e uleni aty njëjtë”…