Ja çfarë i bën Ryva fytyrës përmes efektit

Ryva Kajtazi mbetët një femër e dalluar dhe tejet e veçantë me paraqitjet që publikon.

Këngëtarja në çdo kohë realizon ndryshime tek vetja, duke shkëlqyer gjithmonë, shkruan “Kosovarja”.

Në një imazh të fundit, derisa shihet duke ushtruar fitnes ajo eksperimenton me vetën duke i vendosur emoi të ndryshëm në fytyrë.

Secilën fotografi që ndan me ndjekësit, ajo e tregon anën e veçantë që ka duke shkëlqyer në çdo pozitë që është.

Shikojeni këtë herë si duket.