Ja çfarë ndodh në det dhe oqean kur bie tërmet i fuqishëm

Videoja e një zhytësi që ishte në 18 metra thellësi nën oqean në Filipine është xhiruar pikërisht në kohën kur ky shtet u godit nga një tërmet 5.7 shkallësh.

Videoja e realizuar më 8 prill tregon se si bimët dridhen dhe rëra hiqet nga thellësia e oqeanit, ndërsa në distancë dëgjohen zëra të tmerrshëm.

Njëri nga zhytësit ka treguar se kjo ka qenë edhe në rrezik jete por që fatmirësisht ata shpëtuan.

Tërmetet janë nga shkaqet kryesore të cunamit, nëse tërmeti është i fortë pasojat mund të jenë katastrofave.

Shiko Videon:

How do you feel the 5.7 magnitude earthquake underwater..,,????*This video is being managed exclusively by Newsflare. To use this video for broadcast or in a commercial player go to: https://www.newsflare.com/video/118479/other/57-magnitude-earthquake-underwater or email: newsdesk@newsflare.com or call: +44 (0) 8432 895 191

Gepostet von Jan Paul Rodriguez am Samstag, 8. April 2017