Ja çfarë ndodhë me trupin dhe trurin tuaj kur nuk pini ujë

Fatmirësisht trupi ynë ka përqindje të lartë të ujit të cilin vazhdimisht e kompenson pasi ta humbë.

Një person humb rreth 1.5 litra ujë në ditë përmes djersës dhe urinës.

Në momentin që nuk pini ujë, truri juaj do të funksionalizohet për alarm që ju të pini atë për të cilën keni nevojë.

Megjithatë, çka ndodhë nëse ju ndaloni të pini ujë, lëngje, çaj e të gjitha llojet e pijeve?

Fillimisht, truri juaj fillon të tkurret në përmasa dhe do të kishit një tolerancë më të lartë për dhimbjet, transmeton lajmi.net

Studimet kanë treguar se një tru i etur është më pak efikas.

Truri i personit të dehidratuar kërkon më shumë oksigjen për të kryer një detyrl se sa ato të hidratuara.

Shiko Videon: