Ja çfarë paska bërë Festa Qoqaj në Shëngjin

Si shumë të tjerë, edhe Festa Qoqaj ka shkuar në “Unum” festival për ta shijuar atmosferen fantastike atje.

Bukuroshja kosovare ka qëndruar në Shëngjin për disa ditë dhe vërehet se është kënaqur.

E, se ka të.rhequr shumë shikime kah vetja, kjo s’ka diskutim, veshja e saj ishte shumë provokuese dhe nuk e linte askënd indiferent, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, bukuroshja po vazhdon të prezantojë emisionin e shoubizit “Express rozë”.