Ja çfarë poza merr Leonora Dalipi e “RTV 21”

Në krahasim me këngëtaret dhe prezantueset e emisioneve televizive, gazetaret dhe folëset e lajmeve janë ato që marrin më pak vëmendje.

E, kjo ndoshta për shkak të natyres së tyre më serioze dhe faktit se nuk janë edhe aq ekspouese, shkruan “Kosovarja”.

Megjjthatë, edhe në fushën e gazetarisë, por edhe spikerimit të lajmeve, ka vajza mjaftë të pashme dhe me prezencë.

Një nga prezantuset e denja të lajmeve, por që është edhe gazetare e dëshmuar, është edhe Leonora Dalipi e “RTV 21”

Sot, Leonora paska qenë në Prizren dhe lëto janë pozat që sjell nga atje.