Ja çfarë u bën deputetja Adriana Matoshi gazetarëve në Kuvend

Deputetja Adriana Matoshi ka postuar një video nga seanca e kuvendit.

Ajo u ka bërë video gazëtarëve derisa rrinë në telefona ndërsa shkroi:

”Alarmante, kapen gazetarët duke mos e kryer punën e tyre” dhe një emotikon duke qeshur.

Sigurisht Adriana shpirtin e saj prej artisteje e shpreh edhe në Kuvend./InfoKosova/

Shiko videon: