Ja ku e dërgon Albatrit Muqiqi gruan për një darkë speciale

Albatrit Muqiqi me gruan e tij frekuentojnë vende të ndryshme së bashku prej ku ndajnë edhe momentet e tyre me imazhe.

Egzona Muqiqi dallohet për stilin e veçantë që shfaqet gjithmonë në fotografitë që ndanë në Instgram, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi, ajo ka ndarë imazhe ku tregon lokacionin e fundit ku janë duke kaluar kohë së bashku me këngëtarin.

Ajo ka postuar disa fotografi ku ka etiketuar restaurantin e famshëm të kuzhinjerittë njohur, Nysreti.

Si duket kjo ishte një zgjedhje e dyshës që të shijojnë ushqimin special dhe mjaft të shtrent të Nysretit. /Kosovarja/

Shiko videon: