Ja ku e mban Ermali Rezarta Shkurtën

Ermali dhe Rezarta para disa ditësh i dha fund beqarisë së tyre duke e kurorëzuar dashurinë me një martesë përrallore.

Ata i thanë “Po” njëri tjetrit në rrethin e ngushtë familjarë, shkruan InfoKosova.

Në një fotografi të publikuar nga vetë Rozarta muaj më parë, shihet se ata gjithmonë kanë gëzuar një raport të mirë mes vete.

Atu shihet se Ermali po e mbanë në prehër bashkëshorten e tij./InfoKosova/