Ja ku u gjet i fejuari bukurosh i Lule Mustafës

Është më e vogla mes motrash, këndon si të gjitha të tjerat, e vëmendja nuk i ka munguar asnjëherë.

Sugaresha e shtëpisë, Lulja, gjithmonë ka qenë e përkëdhelur nga motrat më të mëdha, që e kanë dashur dhe vijojnë ta duan fortë.

Publiku, e njohu Lule Mustafen si këngëtare, pasi ajo realizoi disa këngë me videoklipe, që arritën të godasin shijen e shumë nierëzve.

Kohë më parë Lulja u aktualizua jo për shkak të muzikës, por për shkak të një ngjarje shumë të rëndësishme në jetën private.

Ajo u fejua dhe ceremonia bëri xhiro nëpër mediat online.

Çifti dukeshin shumë bukur, por Lulja vështirë të buzëqeshte pranë të fejuarit simpatik, i cili që nga dasma më nuk ishte parë askund.