Ja kush është personi që po e shoqëron Fjollën në banesën e saj në Kukës

Fjolla është shfaqur e lumtur pranë personit më të dashur.

Këngëtares së njohur shqiptare, Fjolla Morina, së fundmi iu dha masa e arrestit shtëpiak pasi u akuzua për “trafikim të armëve dhe municionit”.

Pas kësaj këngëtarja i është rikthyer rrjeteve sociale dhe është paraqitur krah personit më të dashur.

Bëhet fjalë për vajzën e saj të vogël Alayah, pranë të cilës ajo shihet e lumtur dhe shumë e buzëqeshur.

Kutjojmë se avokatja e Fjolla Morinës deklaroi ditën e djeshme se armët e gjetura në çantën e këngëtares nuk ishin armë zjarri, sepse njëra prej tyre ishte çakmak, ndërsa tjetra pistoletë për t’u mbrojtur nga qentë dhe kafshët e egra.