Ja kush ishte bashkëshorti i Taynes në vitin 2019

Rep artistja Tayna deklarohet se është beqare.

E kjo me shumë të drejtë pasi që ende në media nuk ka qarkulluar ndonjë imazh ku ka nxitur mëdyshje.

Por krejt papritmas këngëtarja ka zbuluar diçka që nuk na shkonte në mendje.

Siç dihet Tayna ka treguar se idol i saj është reperi i ndjerë Tupac nga edhe i cili është impresionuar.

E tek sa dje ka hapur arkivat duke ndarë disa momente të veçanta, ajo nxjerrë në imazh ku shihet e fotografuar me një pikturë të reperit në fjalë.

Por mbishkrimi që i vuri reperja zbuloi ëndrrën e saj, që është martesa me reperin sikur të ishte gjallë.

‘Tupaku me bashkëshorten dhe fëmijët, ky është mbishkrimi karakteristik i reperes./Kosovarja/