Ja me çka i sfidon deputët kosovar Halil Kastrati

Po vazhdon aktiviteti humanitar i shoqates “Jetimat e Ballkanit”, në krye me Halil Kastratin, bamirësin e madh që admirohet për gjithë angazhimin e tij.

Kastrati, për vite me radhë, falë donacioneve që vijnë në shoqaten e tij, ndihmon familjet në nevojë, pa dallim feje e kombësie.

Ai, edhe në kohën e përballjes me koronavirusin e ri Covid 19-të, po e bënë të pa mundurën, që të bëjë më shumë në drejtim të ndihmës ndaj familjeve nevojtare.

“Jetimat e Ballkanit” dhe Kastrati, këto ditë kanë shpërndarë ndihma ushqimore në disa vende të Kosovës, duke iu siguruar kafshatën e gojës shumë njerëzve.

Halil Kastrati me këtë aktivitet, e sfidon secilin deputetë

Iniciativë për duartrokitje!