Ja me çka po e han Dafina pogaçen në mëngjes

Dafina Zeqiri vazhdon të mbetet këngëtarja më unike në skenën shqiptare.

Është këngëtarja më e guximshme e energjike që sjellë çdo herë risi dhe eksluzivitet.

Dafina komentohet shpesh për pamjen e jashtme dhe linjat.

Trupi i saj çuditërisht është për mrekulli pavarësisht asaj se ajo nuk ju shmanget ushqimeve tradicionale.

Së fundmi ajo ka treguar se kur nënën e ka në shtëpi e presin këto ushqime, ngjashëm sikur sot pogaçe me xhizë e speca./Kosovarja/