Ja në çfarë pozite u zunë Tea dhe Bearti në Prishtinë

Aktualisht janë çifti më i komentuar e më i pëlqyer në shoubizin shqiptar.

Tea dhe Bearti, këtë periudhë të fillimit të lidhjes me një pjese të madhe të interesimit dhe lajmeve nuk kanë folur përkundër kërkesave.

Me mirësjellje, ata ndaluan dhe shuajtën pak nga kurreshtja e madhe e ndjekësve të tyre në këtë periudhë.

Ata thanë që shkaku i vonimit të zyrtarizimit të lidhjes ishte që të njihen më shumë mes vete, ndërsa u pyeten se a do të qëndrojnë më shumë në Kosovë apo në Shqipëri ata thanë se ende nuk kanë vendosur./Kosovarja