Ja si duket Miriam Cani pa grim

Miriam Cani njihet për thjeshtësinë e saj.

Ajo dhe Albani janë bërë prindër të dy fëmijëve dhe kanë një familje të lumtur.

Shpesh postojnë edhe imazhe nga jeta e tyre.

Së fundmi Miriami ka postuar një foto në rrezet e diellet edhe e thjesht e pa grim po duket shumë e bukur.