Çdo brez ka disa mendje të jashtëzakonshme, dhe Stephen Hawking ishte një nga më të shkëlqyeshmit që duhej të njihnit, shkruan InfoKosova.

Kur ai vdiq në 2018, bota humbi një nga pak njerëz të cilët ndoshta do të mund të kishin menduar për një rrugëdalje nga rrëmuja që ne e bëmë në botë.

Photo by: Dennis Van Tine

Por ai mund të ketë lënë një dhuratë të fundit, dhe kjo është një paralajmërim se fundi është afër.

Kjo është ajo që ai mendonte se do të ndodhte…/InfoKosova/

Shiko Videon: