Russell Bierke nga Australia ishte duke bërë sërf në Nazare të Portugalisë, që është një prej bregdeteve më të mira për këtë sport.

Por, 21-vjeçari e pati të pamundur t’i bënte ballë valës gjigante të lartë afro 20 metra, që e përplasi keq dhe u desh të intervenohej prej kujdestarëve.

Arrita të merrja frymë thellë, para se të më merrte vala brenda. Nuk mendova që mund të jetë kaq e fuqishme”, ka thënë Bierke.

Me këtë rast, ai ka kërkuar që të vlerësohet mirë gjendja e valëve, para se të nisë surfimi, sepse mund të ketë edhe përfundime të papritura.

Shiko Videon: