Ja zgjidhja “Magjike” për të gjithë “Gjumashët” e mëngjesit!

Shumica e njerëzve e kanë të vështirë zgjimin e mëngjesit dhe ndodh që dhe pasi bie alarmi i zgjimi përsëri i zë gjumi.

I frymezuar nga të gjithë ata qe kanë këtë problem me zgjimin në mëngjes, inxhinieri Colin Furze ka krijuar një shtrat me një menyrë të veçantë zgjimi

Nese nuk zgjoheni brenda 5 minutash pasi alarmi bie, krevati do te fillojë te bëjë punen e tij: do të ngrihet e do t’ju hedhë pertokë!

Shiko Videon: