“Jam rritur jetim me prindërit gjallë”, konkurrenti i Përputhen prek me rrëfimin e tij

Në takimin me Efin, Samiu ka habitur me deklaratën e tij duke thënë se është rritur jetim, pavarësisht se ka pasur prindër e familje.

Për këtë i referohet faktit se ka bërë gjithmonë atë që ka dashur, pavarësisht se ka pasur apo jo mbështetjen e familjes.

Në studio zbuloi se që prej moshën 16 vjeçare është vetëm dhe ia ka dalë.

Samiu: Kam pasur prind e të gjithë, por jam rritur jetim.

Kam bërë gjithmonë çfarë kam dashur, Kjo i bie të kesh prind e të rritesh jetim.

Më kanë dhënë përkrahje apo jo, unë e kam ndjekur rrugën time.

Jam këtu për të gjetur dikë që më ka përshtatet ose është pak a shumë si unë.