Web Analytics

Janë martuar në fshehtësi? Romeo Veshaj bën deklaratën e papritur

Romeo Veshaj dhe Heidi Baci janë duke jetuar lidhjen e tyre të dashurisë pas përfundimit të eksperiencën në Big Brother Vip, e cila i bëri bashkë.

Ata janë parë gjatë gjithë kësaj kohë së bashku në pushime, herë në Itali e herë në jug të vendit.

I ftuar sonte në Top Arena, Romeo u pyet nëse ka ndonjë plan për martesë me Heidin.

Por përgjigjja e tij ishte “konfuzuese”…

“Ndoshta dhe jemi celebruar dhe nuk e di njeri! (qesh) Martesa do të vij, por që çfarë kuptimi ka nëse unë e them këtu pa ia thënë asaj.

Shumë shpejt, se di, kimet, çfarë të ketë shkruar Zoti”, tha ai.

Nga rubrika