Jasemina Kadriu shfaqet provokuese në bekine

Jasemnia Kadriu nuk përflitet shumë në media rozë, që nga përfundimi i “Perputhen”.

Jetën e saj private ka zgjedhur ta mbajë larg mediave rozë, duke lënë ndjekësit e saj të presin për lëvizjet që mund të ketë pësuar jeta e saj.

Së fundmi, ka zgjedhur që vëmendjen ta tërheqëse më imazhe provokative.

Ajo ka pozuar tek një veturë luksoze, dhe është veshur me bekine ngjyrë të kaltër, të cilat i shkojnë shumë./Kosovarja/