”Jazëk t’qoftë”, fjala e Blerimit shkaktoi largimin e Antonelës nga studio

Një debat i ashpër mes Antonelës dhe Blerimit vazhdoi edhe sot.

Derisa po transmetohej takimi mes saj dhe Saimirit në studio kishte momente jo edhe të mira.

Blerimi ishte ai i cili iu kishte drejtuar me fjalën ”Jazëk t’qoftë” e cila e bëri Antonelën të largohej nga studio dhe papritmas shohim se Atdheu i shkon nga prapa.

Ndryshe, takimi i Saimirit dhe Antonelës ishte pothuajse sa për të njohur njëri-tjetrin pa ndonjë afirmitet të madh mes tyre.

Ndryshe, sigurisht se nesër do sqarohet situata e ndodhur sot dhe do shohim se çka ka ndodhur në prapaskenë mes Atdheut dhe Antonelës./Lajmi