Jonida pa komplekse, kështu pozon në mes të rrugës

Jonida Maliqi veçohet për stilin e saj e cila në çdo paraqitje na lë pa fjalë.

Ajo është nga këngëtaret më të njohura në vendin tonë, e cila përveq stilit veçohet edhe për “guximin” që ka për ti ndryshuar flokët poashtu edhe kombinimin perfekt të rrobave.

Ajo çka mori vëmendjën kësaj radhe është poza interesante që e bëri në mes të rrugës duke shfaqur stilin e saj në mënyrën më të mirë të mundshme.

Me një këmish të lidhur në bel me një buzëqeshje të ëmbel në fytyra, Jonida bëri të ditur se është pa komplekse, dhe me këtë imazh arriti që ti marr zemrat e të gjithëve duke u komentuar shumë.

Brenda këtij imazhi Jonida dha një mesazh:

“Buzëqesh! Është mirë për ju.”

Më të vertetë me stilin që e ka Jonida në rrallë mund të shohim një të dytë si ajo./Kosovarja/