Ju njohim me nënën dhe tezen e Taynes, e që duken si me qenë të tria motra

Reperja nga Prizreni kohëve të fundit ka filluar të publikoj imazhe të shumta të familjarëve të saj, duke u treguar e bekuar me njerëzit që e rrethojnë.

Ngjashëm veproj edhe kësaj radhe, duke ndarë disa imazhe të nënës e tezës, ku na habiti me ngjashmërinë e tyre.

“Më e mirë e ëma se e bija o usta Murat”, ka shkruar në imazhin ku ka publikuar një foto të nënës, e cila po duket si të ishte motra e saj, e re e bukur dhe mjaftë e zonja.

Në imazhin e radhës ku publikoj tezën e saj, ajo shkroi: “Këtë tezen e kam gangsterk edhe shigjetar”, që do të thotë i bie sikur është vet Tayna në bazë të këtij përshkrimi.

Tani u kuptua se tërë këtë energji dhe bukuri e paska të trashëguar nga këto dy bukuroshe./Kosovarja/