Kthehemi në kohët e lashta, bjeshkatari i parë u shoqërua me ujq, e cila ishte fillimi i një marrëdhënie të bukur, shkruan InfoKosova.

Marrëdhënia u bë më e ngushtë që nga ajo kohë, dhe tani qentë moderne konsiderohen “miku më i mirë i njeriut”.

Nëse nuk e besove këtë, duhet të shikosh disa nga rastet në të cilat qentë kanë ndihmuar njerëzit të ballafaqohen me mosmarrëveshje të pamundura.

Edhe më të ngrohtë janë dhjetë tregime të vërteta të jetës ku qentë shpëtuan foshnjat dhe fëmijët.

Nga qeni i cili e shpëtoi një fëmijë në xhungël të heroit që sakrifikoi veten për të shpëtuar një fëmijë nga një zjarr shtëpiak…/InfoKosova/

Shiko Videon: