Ka 22 vite që ka humbur babanë, rrëqeth këngëtarja e njohur shqiptare: Dheu të qoftë i lehtë!

16 korriku i vitit 1999 ka qenë një nga datat me të këqija për Leonora Jakupin.

Kjo se, pikërisht në këtë datë, ka ndërruar jetë babai i saj.

Leonora shpesh ka folur për të atin, duke treguar se sa shumë e ka dashur dhe sa shumë i mungon.

Ajo e ka kujtuar edhe sot në përvjetorin e 22 të vd.ekjes, duke i shkuar edhe te varri.

22 vjet pa babain, kështu e kujton Leonora

Për babain e saj urojmë prehje të përjetshme.