Kalimtarja i shpëtoi kapakut të kanalizimit, që u hodh lart papritmas

Jode Werdell ka qenë duke i filmuar rrugët e mbushura me ujë në Gloucester të Anglisë, kur një kapak kanalizimi është hedhur përpjetë dhe gati e ka qëlluar gruan e tij, Adriana.

Presioni i madh e ka shkaktuar eksplodimin, i cili ngriti lartë objektin nga betoni që peshon dhjetëra kilogramë.

“Sikur t’i binte sipër, do ta mbyste në vend sepse ishte shumë i rëndë”, ka thënë Werdell.

Mësohet se reshjet e mëdha të shiut, kanë bërë që qyteti të mbushet nga uji, që u ka hyrë banorëve edhe nëpër shtëpi.

Shiko Videon:

Gloucester manhole cover explodes and rockets in the air – Daily Mail Online

Gepostet von VIPa Klips am Freitag, 31. Januar 2020