Kallashi mezi njihet në fotot e fundit

Kallashi është njëra ndër personazhet më të komentuara.

Sigurisht se paraqitjet e saja marrin shumë vëmendje dhe komentohen nga të gjithë, shkruan “Kosovarja”.

Postimet e saja kthehet në lajmin e ditës, siç ndodhi edhe së fundmi.

Ajo që ra në sy është se Kallashi në këto fotot e fundit që ka postuar duket shumë ndryshe saqë mezi njihet.

Gjithsesi po duket bukur. /Kosovarja/

Shiko fotot: