Kaltrina Ajetin e krahasojnë me Monica Belluci

Gazetarja dhe prezantuesja e “RTK”-së, është rikthyer sërish në qendër të vëmendjes me sezonin e ri të “Divers”.

Programi i saj që shfaqet në ekran të premtave në mbrëmje, po shtjellon tema të ndryshme me të ftuar në studio.

Gjatë të gjitha edicioneve, nuk ka kaluar pa komente sharmi i Kaltrina Ajetiti, e cila sërish po zgjedh të paraqitet elegante dhe pa teprime, duke qëndruar fiks brenda natyrës së programit.

Kaltrina, shpesh po krahasohet me aktoren ikonike itaiane, Monica Belluci, e cila deri para pak vitesh kryesonte listen e grave më të pashme në botë.