Kaltrina Mikushnica e sapo zgjuar nga gjumi duket tjetër njeri

“Dy ditë” është emisioni televiziv që Kaltrina Mikushnica e sjell në ekran në vikend, ku ka të ftuar emra të ndryshëm.

Ish modelja që u bë prezantuese e televizionit, kishte një fillim më pozitiv të programit të saj, por rrugës sikur e humbi pak fijen, shkruan “Kosovarja”.

Kaltrina më shumë se për gjithçka tjetër është komentuar për bukurinë e saj dhe origjinalitetin që e karakterizon.

Ama, kaq origjinale me gjasë nuk e keni parë ndonjëherë më parë. /Kosovarja/