Kapen keq Bruno dhe Bashkimi

Teksa diskutohej për debatin Bashkim-Ritvana, është përfshirë edhe Bruno.

Ai ka diskutuar me tone të ashpra me Bashkimin sepse nuk i ka pëlqyer që ky i fundit ka nënqeshur kur Ritvana tregonte se nuk ka qenë në program pasi ndodhej jashtë vendit për shkak të disa problemeve shëndetësore.

Bruno: Kur ajo flet për dicka kaq të rëndësishme si spitali, e pashë që nënqeshe dhe thash mos nënqesh.

Bashkim: Nuk e kam ditur, si gjykohet njeriu për një gjë që nuk e ka ditur.

Bruno: E kuptoj që nuk e dije por kur e tregon, nuk duhet të qeshim as unë as ti.

Bashkim: Por nuk po qesh, je duke e manipuluar sic bën gjithmonë.

Bruno: Nuk manipuloj unë.

Bashkim: E di që po të kap kamera.

Bruno: Lëre kamerën se le nam ka qenë në spital, boll se e ke tepruar.

Mos nënqesh me muhabete të tilla, je kalama.

Shiko videon: