Kaq bukur u duk si nuse vajzë e Kumrije Mustafes

Kumrije Mustafa martoi dje vajzën.

Ajo ndau momente të shumta nga dasme së bijes.

Derisa nusja mori gjithë vëmendjen me bukurinë.

Ajomori urime të shumta nga fansat ëër të bijen./InfoKosova/

Shiko foton dhe videot: