Kaq e re dhe bukuroshe vjehrra e Bleros

Çifti i njohur Blerona dhe Afrona i dhanë fund beqarisë duke organizuar dasmën e shumë përfolur.

Dyshja e njohur kishin ftuar shumë familjarë, miq e kolegë për ti ndarë momentet më të bukura të jetës së bashku me ta.

Momenti më emocionues për Afronën ishte ecja drejt altarit me babain e saj, të cilën e pranoi edhe vetë ajo publikisht.

Pamë thuajse çdo detaj të dasmës së tyre, që nga gjërat më të vogla e gjër ato më të mëdha që bënë zhurmë të madhe mediatike.

Disa familjarë e miq të dyshes veç i njihnim, por kishte prej atyre që i shihnim për herë të parë.

Ashtu sikurse sot për herë të parë do e njihni nënën e Afronës, apo vjehrrën e Bleros.

Tani po që u dëshmua se prej kujt Afrona trashëgoi gjithë këtë bukuri.

Një zonjë e re dhe kaq e bukur qenka kjo vjehrra e Bleros.