Kaq keq e përjetoi burgun Dardi i “It’s My Love”: Mos luni me shtet se nana po…

Është liruar nga burgu i njohuri i “Tik-Tok”-ut në Kosovë, Dardi.

Ai u arrestua për raportim të rremë, në videon e publikuar ai dëgjohej t’i ketë thënë policisë se ndodhet në qytetin e Klinës dhe disa persona janë mbledhur për ta pritur ate.

Lidhur me arrestimin e tij, ai është deklaruar në rrjetet sociale.

“Mos luani me shtet se po ju ka.jke nana, era e keqe e WC-së (n’burg), mos vet në shtëpi, gjumë kam qenë me kanë hy policia…”, u shpreh ai.