Kaq kushtoi veshja e shumë komentuar e Kidës

Kida është përfolur para disa dite në meidat rozë për çmimin e veshjes së saj e cila kapte vlerën e diku 80 mijë euro.

Ndërsa, tash po komentohet për ndryshimin që ka bërë, ku po krahasohet me Kim Kardashian.

Mirëpo, kjo veshje është goxha e kushtueshme, pasi fustani, dorezat dhe perikja janë formato.

“’Rhinestoned miranda dress”- ishte fustani i cili i kushtoi Kidës 198 euro , ndërsa dorezat nga “gracie gloves” kushtojnë 174 euro, kurse perikja e cila e bën Kidën të duket si Kim Kardashian, kushton hiç më pak së 1.9990 euro.