Kaq shumë është rritur djali i Shpatit e Selvijes

Selvije Jao dhe Shpat Kasapi u bënë prindër për herë të parë duke iu lindur një djalë që e gëzuan me emrin Roel.

Qifti po e shijojnë marrëdhënien e tyre duke e pasur në krahë djalin e tyre në çdo moment.

Së fundi, vogëlushi e ka vizituar edhe bregdetin, e që e lumtur u shpreh e ëma, Selvija.

Kaq shum qenka rritur djali i tyre dhe kaq bukurosh qenka.