Kaq shumë i janë rritur fëmijët Sellmës

Qindra-mijëra nuse po presin duart e arta të Sellmës për të dukur bukur në sezonën verore.

Grimerja e famshme duket se ka mbushur bateritë para se të nis obligimet e shumta të saj në punë.

Me burrin dhe fëmijët, Sellma ka shijuar ca ditë pushimi në një vend ne bregdet.

Si zakonisht, si në vitet më të mira, në topformë dhe e përkushtuar me familje, Sellma ka treguar pak nga jeta e saj personale në këto fotografi.